پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / دسته‌بندی نشده / انواع غذاهای دیگر / انواع سس ها / سس پستوی ریحان،مخصوص کشور ایتالیا

سس پستوی ریحان،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برگ ریحان تازه(حدود یک دسته بزرگ ریحان)
  • ۳ حبه سیر
  • نیم پیمانه دانه کاج یا گردو
  • سه چهارم پیمانه پنیر سفت رنده شده تازه
  • نیم پیمانه روغن زیتون
  • نمک

طرز تهیه:

تمامی اجزای ترکیبی گفته شده در بالا را به جز روغن و پنیر داخل غذاساز ریخته با یکدیگر مخلوط نمایید.

اجزای ترکیبی را تا زمانیکه که سس غلیظی حاصل شود با یکدیگر میکس نمایید.

سس را داخل کاسه ای ریخته روغن و پنیر را به داخلش اضافه نموده هم بزنید.

به منظور سرو همراه پاستا شما میتوانید پاستا را مستقیما با سس مخلوط نموده یا اگر که بخواهید که سس را رقیق تر نمایید میتوانید که یک الی دو قاشق از آب ماکارونی یا همان پاستا را به داخل سس ریخته سپس سس را با پاستای پخته شده ترکیب نموده و فورا سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و یا اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

پاسخی بگذارید