سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت گوشت گولاش،مخصوص کشور ایتالیا

خورشت گوشت گولاش،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه روغن
  • ۵۰۰ گرم پیاز پوست گرفته شده و به صورت حلقه ای اسلایس شده
  • ۱ کیلوگرم گوشت خورشتی به صورت مکعبی خرد شده
  • یک پیمانه شراب قرمز
  • یک قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲ پیمانه آب گرم
  • یک عدد برگ بو
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
  • ۲ حبه سیر
  • پوست رنده شده یک عدد لیمو
  • آب نصف یک عدد لیمو
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • نمک
  • پودر فلفل سیاه

 


طرز تهیه:

داخل قابلمه بزرگ روغن را روی شعله ملایم گرم کرده و پیاز را به داخلش اضافه نمایید.پیازها را حدود ۶-۵ دقیقه تا زمانیکه نرم و قهوه ای رنگ شوند تفت دهید.پیازها را به یک طرف از کف قابلمه جمع کرده در قسمت باز کف قابلمه گوشت ها را تا حد قهوه ای شدن تفت دهید.گوشت و پیازها را با یکدیگر مخلوط نموده به پخت ادامه دهید.

شراب قرمز ، سرکه و نمک را به محتویات داخل قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید تا مقداری از مایع بخار شود.پاپریکا را به داخل محتویات پاشیده و مقداری آب گرم اضافه نمایید.حرارت را کم کرده درب قابلمه را گذاشته طی یک و نیم ساعت هر ازگاهی غذا را هم زده اجازه دهید تا غذا طی این مدت به آرامی بجوشد.در صورت نیاز آب بیشتری به غذا اضافه کنید به این دلیل که از خشک شدن محتویات جلوگیری بشود.

هنگامی که گوشت پخت پیازها را از داخل قابلمه خارج نموده آنها را با ادویه جات،پوست رنده شده لیمو و کره مخلوط نمایید.مخلوط پیاز را به داخل قابلمه برگردانده آب لیمو به محتویات اضافه نموده روی حرارت کم غذا را چند دقیقه بیشتر بپزید.نمک و فلفل را نیز به داخل غذا اضافه نمایید.

غذا را همراه با پنیر خامه ای،پوره سیب زمینی یا همراه با پاستای کره ای یا نودل تخم مرغی و شراب قرمز سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ساردین سرخ شده با سس جعفری

مواد لازم : جهت تهیه سس: زرده یک عدد تخم مرغ ۱ قاشق چایخوری کبر …

دیدگاهتان را بنویسید