چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت پپوسو،مخصوص کشور ایتالیا

خورشت پپوسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ کیلوگرم گوشت خورشتی
  • چند حبه سیر درسته پوست گرفته شده
  • نیم پیمانه یا بیشتر پودر فلفل
  • یک لیتر سس گوجه فرنگی غلیظ
  • نمک
  • یک شیشه ۷۵۰ میلی لیتری شراب قرمز

طرز تهیه:

حبه های سیر را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته پخش نمایید.

گوشت را به تکه های درشتی خرد نموده (مکعب های ۲٫۵ سانتی) آنها را داخل قابلمه بریزید.توجه:فغلا روغنی داخل قابلمه نریزید.

سپس پودر فلفل را اضافه نمایید.

نمک را نیز نیز اضافه نمایید.

در این مرحله سس غلیظ گوجه فرنگی را به محتویات داخل قابلمه اضافه نموده همگی محتویات را با یکدیگر میکس نمایید.

قابلمه را روی اجاق و شعله ملایم قرار دهید.فورا بعد از اینکه محتویات شروع به جوشیدن نمودند درب قابلمه را قرار داده شعله را کم کرده و غذا را به مدت ۴-۳ ساعت به آرامی بپزید.

هنگامی که پپوسو جوشید شعله را زیاد نموده و شراب قرمز را به داخل غذا اضافه نمایید.خورشت را طی مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با هر از گاهی هم زدن در این مدت پخت نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فلن بادمجان،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۳-۴ عدد بادمجان ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر پوست گرفته …

پاسخی بگذارید