چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سالاد / سالاد پاستا،به شیوه اهالی کشور ایتالیا

سالاد پاستا،به شیوه اهالی کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۳۲۰ گرم پاستا
  • ۲۰ شاخه مارچوبه
  • ۱ پیمانه نحود فرنگی تازه
  • ۲۰ عدد گوجه فرنگی خشک شده در مقابل آفتاب پوشش داده شده در روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر پوست گرفته شده و اندکی له شده
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک
  • پودر فلفل سیاه
  • ۱ دسته کوچک تره خرد شده

طرز تهیه:

قابلمه ای بزرگ حاوی آب و نمک و روغن را روی شعله زیاد قرار داده درب قابلمه را گذاشته تا بجوشد.

مارچوبه ها را شسته و خشک نموده و انتهای چوبیشان را جدا کنید.شاخه مارچوبه را به تکه های ۱۰-۸ سانتی ببرید.تکه های مارچوبه و نخود فرنگی را با یکدیگر میکس نموده آبپزشان نموده تا زمانی که نرم شوند.آنها را بخوبی از آبکش رد کرده داخل کاسه ی بزرگ سرو بریزید.

گوجه فرنگی های خشک شده ی شسته شده را به تکه های تقریبی ۲٫۵ سانتی برش زده به داخل کاسه سرو همراه با حبه سیر اضافه نمایید.تمامی سبزیجات داخل کاسه را با یکدیگر مخلوط نمایید.روغن زیتون،نمک و فلفل را به محتویات اضافه کرده همگی را بخوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.

هنگامی که آب به حد جوشیدن رسید پاستا را به داخل آن اضافه نموده آن را بپزید.پاستای پخته شده را آبکش کرده به داخل کاسه سرو انتقالش دهید.

تمامی محتویات را بار دیگر با یکدیگر میکس نمایید و در صورت لزوم یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را به سالاد اضافه نمایید.حبه سیر را از داخل سالاد خارج نموده تره خرد شده را روی سالاد به عنوان تزئین اضافه نموده سالاد ر سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام  که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

پاسخی بگذارید