یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع سس ها / سس بلوگنیز،مخصوص کشور ایتالیا

سس بلوگنیز،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۳۴۰ گرم گوشت استیک راسته
  • سه چهارم پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه هویچ خرد شده
  • نصف پیمانه کرفس خرد شده
  • یک قاشق چایخوری سیر به صورت نگینی خرد شده
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • نصف پیمانه شراب قرمز
  • یک قوطی ۸۰۰ گرمی پوره گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
  • اختیاری:۱ پینچ فلفل قرمز پولکی(پول بیبر)
  • یک سوم پیمانه شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده با اضافه مقداری بیشتر جهت سرو

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته روی شعله ملایم گرم نمایید.گوشت را به داخل قابلمه اضافه نموده به مدت ۸-۶ دقیقه تا زمانیکه قهوه ای رنگ شود آن را تفت داده سپس داخل صافی ریخته آن را آبکشی کرده به کناری بگذارید.

باقیمانده ی روغن زیتون را داخل همان قابلمه ریخته گرم کرده سپس پیاز،هویچ و کرفس را ریخته تا زمانی که نرم و اندکی قهوه ای رنگ شود تفتشان دهید.سیر را اضافه نموده برای یک دقیقه دیگر تا زمانیکه بوی آن را حس کنید تفتش دهید.نمک،فلفل و شراب را ریخته همگی مواد را هم بزنید.پوره گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،مرزنگوش و فلفل قرمز پولکی(در صورت استفاده) را به محتویات اضافه نموده همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید.گوشت قهوه ای شده را به داخل قابلمه برگردانده به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانیکه سس غلیظ شود به جوشیده شدن سس ادامه دهید.

شیر و سه قاشق غذاخوری پارمزان را به داخل سس اضافه کرده به مدت ۱۰ دقیقه دیگر تا زمانیکه قوامی کرم مانند و خامه ای مانند پیدا کرده و غلیظ شود بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید