یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / استارتر / پنیر بروشتا،مخصوص کشور ایتالیا

پنیر بروشتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۱ بسته ۱۴۰ گرمی پنیر سیر و ادویه جات
  • یک بسته ۲۳۰ گرمی پنیر خامه ای
  • ۱ پیمانه پنیر موزارلای نواری
  • سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • ۲ عدد عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده شسته شده و خرد شده
  • نصف پیمانه برگ ریحان تازه
  • ۱ حبه سیر درشت به صورت نگینی خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پول بیبر(فلفل پولکی قرمز)
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

مواد لازم جهت کاور کردن:

  • سه چهارم پیمانه پودر نان سوخاری
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

مواد لازم جهت تزئین:

  • ۲ عدد گوجه فرنگی رسیده خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل

مواد لازم جهت سرو:

  • ۲ عدد نان باگت به تکه های یک و نیم سانتی برش خورده
  • روغن زیتون

طرز تهیه:

مواد گفته شده در بخش تهیه مخلوط پنیری را داخل غذاساز ریخته همگی را از این طریق با یکدیگر میکس نمایید.(قرار نیست که مخلوط حاصل کاملا نرم  و یکدست گردد)

مخلوط را روی سلفون ریخته آن را به شکل توپ یا بیضی در آورید.

مخلوط بیضوی یا کره ای شکل را  داخل یخچال قرار داده به مدت ۶ ساعت نگه دارید.

قبل از سرو روغن زیتون را داخل ماهی تابه روی شعله ملایم گرم کرده و پودر نان سوخاری را به آن اضافه نمایید.

پودر نان سوخاری را تا زمانی که قهوه ای متمایل به طلایی گردد با هم زدن مداوم حدود ۵-۴ دقیقه بپزید.

اجازه دهید تا در فضای اتاق خنک شود.(به دمای اتاق برسد)

توپ پنیری را از داخل یخچال خارج نموده داخل پودر نان سوخاری آن را بغلتانید و کاملا پوشش دهید.

داخل کاسه ای کوچک مواد لازم جهت تزئین را با یکدیگر مخلوط نمایید.

هر دو طرف اسلایس های نان را در حد قهوه ای شدن اندکی گریل کرده سپس روی آنها روغن زیتون بمالید.

اسلایس های نان را در اطراف توپ پنیری چیده و این استارتر شیک و سبک را فورا سرو نمایید.

منبع

 

دز کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید