یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / شیرینی گلوله برفی،مخصوص کشور ایتالیا

شیرینی گلوله برفی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • سه چهارم پیمانه پودر بادام
  • یک پینچ نمک
  • یک پیمانه کره
  • نصف پیمانه پودر شکر
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • یک چهارم پیمانه مربای تمشک

به جهت کارپایانی:

  • پودر شکر

طرز تهیه:

داخل یک کاسه آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.

داخل کاسه ای دیگر با کمک همزن برقی دستی  کره  و پودر شکر را  با یکدیگر مخلوط نموده تا زمانی که مخلوطی به رنگ روشن و با بافت نرمی تولید شود.

عصاره بادام را به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید.

آرد را به مخلوط کره ای اضافه نموده طی سرعت پایین آن را هم زده تا حدی که ترکیب شوند.

پودر بادام را به مخلوط قبلی اضافه نموده هم بزنید.

به منظور شکل دادن به شیرینی دو تکه ی ۲٫۶۵ سانتی از خمیر را جدا کرده هر یک را به صورت توپی رول نمایید.

با کمک انگشتان خود یک گودال داخل هر یک از خمیرهای توپی ایجاد نموده و به اندازه یک قاشق خیلی کوچک از مربا را به داخل گودال های ایجاد شده بریزید.

هر دو عدد تکه های خمیری را روی یکدیگر قرار داده تا بخش های مربایی کاملا پوشانده شده و بخوبی مهر و موم شوند.

به آرامی شیرینی را به صورت توپی در آورده و داخل سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

با مابقی خمیر نیز مراحل قبلی را تکرار نموده تا همه ی خمیر تمام شود.

سینی های فر را داخل یخچال به مدت ۲-۱ ساعت قرار دهید.

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

شیرینی ها را تا زمانی که تهشان شروع به قهوه ای شدن بنماید یعنی حدود ۱۲-۱۱ دقیقه بپزید.

شیرینی ها را از داخل فر خارج نموده هنگامی که گرم هستند داخل پودر شکر غلتانده تا توسط پودر شکر کاور شوند.

هنگامی که شیرینی ها کاملا خنک شدند آنها را یکبار دیگه داخل پودر شکر فرو ببرید.

شیرینی ها را داخل ظرف دربسته بدون قابلیت نفوذ هوا نگهداری نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید