یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / شیرینی بادامی،مخصوص کشور ایتالیا

شیرینی بادامی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲۲۶گرم کره نرم شده(یک پیمانه کره)
  • ۶ قاشق غذاخوری پودر شکر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره بادام
  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • یک پنیچ نمک
  • ۱ پیمانه بادام پوست گرفته شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

به منظور آماده سازی بادام،آنها را روی سینی پخت پخش کرده به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانیکه طلایی مایل به قهوه ای رنگ گردند بپزید.

اجازه دهید تا بادام ها خنک شده سپس داخل غذاساز آنها را ریخته تا خرد شوند.

داخل کاسه ای متوسط کره و شکر را ریخته و با به کارگیری یک عدد همزن برقی دستی آن دو را هم زده تا جایی که مخلوطی نرم به رنگ روشن به دست آید.

عصاره بادام را به مخلوط کره ای اضافه نموده دوباره مخلوط را هم بزنید.

آرد،نمک و بادام های خرد شده را اضافه نموده طی سرعت پایین دوباره محتویات را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط را روی سطح اندکی آرد پاشی شده قرار داده مختصری ورز داده تا خمیر نرمی ایجاد شود.

تکه هایی را از خمیر جدا کرده به گونه ای که با رول کردن آنها به توپی به قطر ۴ سانت تبدیل شوند.

توپ های خمیری را به شکل هلالی یا همان ماه در آورده آنها را داخل سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

آنها را داخل فر قرار داده به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها شروع به قهوه ای شدن بنمایند پختشان نمایید.

بعد از پخت اجازه دهید تا خنک شوند در حالی که هنوز گرمای آنها باقی بماند سپس به آرامی داخل پودر شکر انها را بغلتانید تا کاور شوند.

اجازه دهید تا شیرینی کاملا خنک شود.سپس آنها را یکبار دیگر داخل پودر شکر فرو ببرید.

شیرینی ها را داخل ظرف سرپوش دار قرار داده تا زمانیکه مورد نیاز است نگه دارید نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید