یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / شیرینی اگ ناگ،مخصوص کشور ایتالیا

شیرینی اگ ناگ،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه کره نرم شده
  • ۱ پیمانه پودر شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه اگ ناگ
  • سه و یک چهارم پیمانه آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک پینچ نمک
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی

به منظور تهیه بخش لعاب:

  • یک و نیم پیمانه پودر شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری اگ ناگ(نوعی نوشیدنی لبنی شیرین)
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نموده تا گرم شود.دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

داخل کاسه ای کره و شکر را تا زمانیکه مخلوط حاصل نرم و به رنگ روشن شود هم بزنید.سپس تخم مرغ و اگ ناگ را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.

آرد،بکینگ پودر،سودا،جوزهندی و نمک را با یکدیگر مخلوط نماییدسپس مخلوط اگ ناگ را به مخلوط آرد اضافه نموده هر دو مخلوط را بخوبی با یکدیگر هم بزنید.

خمیر را به توپ های ۲٫۵ سانتی رول نموده داخل سینی های فر روکش شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

شیرینی ها داخل فر از قبل گرم شده قرار داده آنها را طی مدت ۱۰-۸ دقیقه تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن درآیند پخت نمایند.

بعد از پخت اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا خنک شوند.

به منظور تهیه لعاب پودر شکر و جوزهندی را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط نموده سپس اگ ناگ را کم کم به آن اضافه کرده هم زده تا زمانی که لعابی به غلظت خامه ی غلیظ ایجاد شود.

لعاب را روی هر کدام از شیرینی ها ریخته پخش کرده اجازه دهید تا قبل از قراردادنشان داخل ظروف سرپوش دار خشک شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید