یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / شیرینی آمارتی،مخصوص کشور ایتالیا

شیرینی آمارتی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه بادام پوست گرفته
  • ۱ پیمانه پودر شکر
  • ۲-۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره بادام

طرز تهیه:

داخل غذاساز بادام و شکر را ریخته تا مخلوط حاصل از این دو به حالت پودری مانند شود.

عصاره بادام را به بادام ها اضافه نمایید.

به آرامی  و کم کم سفیده تخم مرغ را به مخلوط بادامی بالا اضافه نموده تا اینکه اجزای ترکیبی به حالت خمیر درآیند.

میزان سفیده تخم مرغ در حدی باشد که خمیر مرطوب باشد.

به کمک دست خیس شده تکه های کوچکی از خمیر را جدا نموده آنها را به توپ هایی به قطر ۴ سانت  تبدیل نمایید.

توپ های خمیری را داخل سینی پوشیده با کاغذ روغنی قرار دهید.

اجازه دهید تا توپ های خمیری به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق مانده استراحت نمایند.

فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نموده تا گرم شود.

شیرینی ها را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که اندکی طلایی شوند پخت نمایید.

بعد از خنک شدن شیرینی ها را داخل ظرف درپوشیده  غیر قابل نفوذ هوا قرار دهید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید