پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / غذاها / فریتای سالامی و پنیر،مخصوص کشور ایتالیا

فریتای سالامی و پنیر،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه پودر نان سوخاری
  • ۱ پیمانه خامه غلیظ
  • ۱۴ پیمانه شیر
  • ۳ عدد تخم مرغ درشت
  • زرده های دو عدد تخم مرغ
  • فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
  • ۱ پیمانه سوسیس سالامی
  • یک و نیم پیمانه پنیر پروولن رنده شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا از قبل گرم شود.

کف قالب پای که به قطر ۲۳ سانت میباشد را با روغن چرب نموده سپس کناره ها و کف قالب را پودر نان سوخاری بپوشانید.

داخل کاسه ای بزرگ خامه،شیر،زرده های تخم مرغ،فلفل و مزرنگوش را ریخته به کمک همزن دستی برقی همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نموده تا حدی که نرم و خامه ای مانند شوند.

سوسیس سالامی و پنیر را به مخلوط بالا اضافه کرده همگی مواد را دوباره با یکدیگر مخلوط نمایید.

مخلوط  مذکور را داخل قالب از قبل آماده شده ریخته پای را به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانیکه بخش میانی فریتا بخوبی خودش را بگیرد غذا را پخت نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ترافل قهوه،به شیوه اهالی کشور کوبا

مواد لازم: ۵۵گرم کره یا حدود ۴ قاشق غذاخوری کره ۳۱۰ گرم شکلات چیپسی سفید …

پاسخی بگذارید