یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / مرغ اسکالوپینی،مخصوص کشور ایتالیا

مرغ اسکالوپینی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • آرد طعم دار با نمک،فلفل و یک قاشق چایخوری مرزنگوش
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ حبه سیر پوست گرفته شده و به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ پیمانه شراب سفید
  • ۲ عدد لیمو به ورقه های بسیار نازک اسلایس شده
  • آب یک عدد لیمو
  • ۱ پیمانه آب مرغ
  • ۱۲ عدد زیتون سیاه بدون هسته و خرد شده
  • نصف پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

هر یک از سینه های مرغ را به ۳ تا اسلایس نازک برش بزنید.

تکه های مرغ را داخل آرد طعم دار فرو ببرید.

روغن و کره را داخل ماهی تابه ای گرم کرده و هنگامی که گرم شدند تکه های مرغ را داخل ماهی تابه روی شعله ملایم تا زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند پخت کرده و هر طرف از اسلایس های مرغ را به مدت ۴ دقیقه تا حد مغز پخت شدن بپزید.

تکه های مرغ را داخل سینی گرم قرار داده روی آنها را کاور بکشید.

سیر را به داخل ماهی تابه اضافه کرده و محتویات داخل ماهی تابه را به مدت یک الی دو دقیقه بیشتر پخت نمایید تا زمانی که بوی خوشی از سیر متصاعد گردد.

شراب را به داخل ماهی تابه ریخته روی شعله ملایم اجازه دهید تا گرم شود.

به پخت غذا تا جایی ادامه دهید که میزان شراب نصف گردد.

لیمو،آب لیمو و آب مرغ را به داخل ماهی تابه اضافه نموده روی  شعله ملایم تا زمانی که لیموها نرم شده و میزان مایع کاهش یابد غذا را بپزید.

زیتون،جعفری و کره را اضافه نموده همینطور نمک و فلفل را اضافه کرده همگی محتویات داخل ماهی تابه را با یکدیگر ترکیب نمایید.

تکه های مرغ را داخل بشقاب سرو قرار داده روی آن سس را ریخته سپس فوری آن را سرونمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

دیدگاهتان را بنویسید