پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • خمیر هزارلای آماده
  • ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا
  • نصف پیمانه پنیر بز نرم
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • یک چهارم پیمانه سبزیجات تازه خرد شده شامل جعفری،ریحان و نعناع
  • یک عدد تخم مرغ هم زده شده
  • نمک
  • فلفل
  • زرده یک عدد تخم مرغ هم زده شده جهت مالیده شدن بر روی خمیر

جهت بخش تاپینگ:

  • ۲ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی اسلایس شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک سفید
  • نمک
  • فلفل
  • برگ ریحان تازه جهت تزئین

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نموده تاگرم شود.

قالب تارت به قطر ۲۶ سانت را با خمیر هزارلا پوشانده به این صورت که لبه ها را برش بزنید.

داخل کاسه ای ریکوتا،پنیر بز،پارمزان،سبزیجات،تخم مرغ،نمک و فلفل را ریخته همگی را با یکدیگر هم بزنید.

مخلوط ریکوتا را داخل قالب آماده شده ریخته آن را پخش نموده تا کاملا روی خمیر پوشانده شود.

لبه خمیر را با زرده تخم مرغ آغشته نموده سپس تارت را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه مخلوط ریکوتا تقریبا جا افتاده خمیر به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای رنگ بشود آن را بپزید.

بعد از پخت اجازه دهید تا تارت در دمای اتاق خنک شود.

هنگامی که تارت در حال خنک شدن میباشد گوجه فرنگی ها،روغن زیتون،سرکه،نمک و فلفل را داخل کاسه ای کوچک ریخته همگی را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط گوجه فرنگی را روی تارت ریخته با برگ ریحات تازه تزئین نموده غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فلن بادمجان،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۳-۴ عدد بادمجان ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر پوست گرفته …

پاسخی بگذارید