پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع پیتزاها / پیتزا کینا،مخصوص کشور ایتالیا

پیتزا کینا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

به جهت تهیه خمیر:

  • ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک اکتیو
  • دو و  نیم پیمانه آب گرم
  • ۵-۶ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

به جهت تهیه ماده داخلی:

  • ۳۴۰ گرم پنیر موزارلای اسلایس شده تازه
  • ۶۸۰ گرم کالباس از سه نوع انتخاب متفاوت(کالباس مرغ،کالباس گوشت بوقلمون،کالباس پپرونی)
  • ۲۲۵ گرم پنیر اسلایس شده پروولن
  • ۲ عدد فلقل قرمز کبابی شده به نوارهایی برش خورده
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • یک سوم پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • نمک
  • فلفل

به جهت رویه خمیر:

  • یک عدد تخم مرغ هم زده شده با اضافه یک قاشق چایخوری آب

طرز تهیه:

داخل کاسه ای بزرگ خمیر مایه و یک پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط نموده اجازه دهید تا خمیر مایه به عمل آید.

مابقی آب را اضافه نموده هم بزنید.

۵ پیمانه آرد را به همراه نمک داخل ظرفی ریخته در بخش میانی گودالی ایجاد نمایید.

مخلوط آب و خمیرمایه را داخل گودال همراه با یک قاشق چایخوری روغن ریخته همگی را با چنگال هم زده در جدی  که خمیری چسبناک ایجاد شود.

خمیر را ورز داده تا زمانیکه نرم شده در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه نمایید.

کاسه بزرگ را با مابقی روغن اندکی چرب نموده خمیر را داخل کاسه قرار داده خمیر را نیز اندکی چرب کرده تا از چسبناک بودنش جلوگیری شود.

کاسه را با سلفون پوشانده اجازه دهید تا خمیر در مکانی گرم قرار گرفته و سایزش دوبرابر شود.

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نموده تا گرم شود.قالب تارت به قطر ۲۵ سانت را اندکی با روغن چرب نمایید.(از قالبی استفاده کنید که کف آن قابل جدا کردن باشد)

خمیر را به قسمت کرده یکی از آنها را با وردنه به شکل گرد باز کرده در حدی که حداقل ۵ سانت پهن تر از  کف قالبتان باشد.

خمیر را داخل قالب قرار داده لبه های آن را به طرف بالا بکشید.

کالباس های اسلایس شده،پنیرها . فلفل قرز رت ئتحل قالب به صورت لایه لایه قرار دهید.

داخل کاسه ای کوچک تخم مرغها،پنیر پارمزان،جعفری،نمک و فلفل را با یکدیگر هم زده سپس مخلوط حاصل را روی لایه های مذکور بریزید.

نیمه دیگر خمیر را با وردنه باز کرده سپس آن را به جهت کاور کردن پای استفاده نمایید به این صورت که لبه های خمیر پایین و خمیر بالا را به یکدیگر چسبانده اضافه ها را برش زده جدا نمایید.

رویه ی پای را با مخلوط تخم مرغی و آب آغشته نموده سپس آن را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پف کرده به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شودبپزید.

اجازه دهید تا پای خنک شده سپس آن را از داخل قالب پخت خارج نموده اسلایس کرده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فلن بادمجان،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۳-۴ عدد بادمجان ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر پوست گرفته …

پاسخی بگذارید