پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / غذاها / فلن بادمجان،مخصوص کشور ایتالیا

فلن بادمجان،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۳-۴ عدد بادمجان
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر پوست گرفته شده و به صورت نگینی خرد شده
  • یک و نیم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده ه صورت ریز
  • نمک
  • فلفل
  • ۲ عدد تخم مرغ درشت
  • سه چهارم پیمانه شیر کامل
  • یک و نیم پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • نیم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

به جهت تهیه کاسرول:

  • روغن زیتون
  • ۴ قاشق غذاخوری پودر نان سوخاری

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

بادمجان ها را داخل سینی فر پوشیده شده با فویل آلومینیومی قرار داده آنها را تا حدی که خیلی نرم گردند پخت نمایید.حین مدت زمان پخت آنها را زیر و رو کنید.

یک عدد شی سنگین  به مدت ۳۰ دقیقه روی بادمجان ها قرار دهید تا آنها را از آب اضافی تمیز نماید.

بادمجان ها را به صورت درشت خرد کرده داخل صافی قرار دهید.

داخل ماهی تابه ای روغن زیتون را ریخته روی شعله ملایم گرم نمایید.سپس سیر را اضافه نموده یک الی دو دقیقه تا حدی که بوی خوشی از آن بلند شود آن را بپزید.

بادمجان خرد شده را اضافه نموده با هم زدن مدوام به مدت ۳-۲ دقیقه محتویات داخل ماهی تابه را بپزید.

بادمجان را داخل کاسه ای همراه با تخم مرغ هم زده شده،شیر،یک پیمانه پنیرپارمزان رنده شده،ریحان،نمک و فلفل ریخته همگی را بخوبی با یکدیگر میکس نمایید.

ظرف مقاوم در مقابل حرارت فر را چرب نموده سپس پودر نان سوخاری داخلش بپاشید.

مخلوط بادمجان را داخل ظرف ریخته روی آن را با پشت یک قاشق صاف کنید.

روی مخلوط پنیر موزارلا و مابقی پنیر پارمزان را بپاشید.

گوجه فرنگی ها را وسط غذا ریخته سپس غذا را به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه تا زمانی که غذا جا افتاده پنیر پف کرده حباب دار شده شروع به قهوه ای شدن بنماید بپزید.اجازه دهید تا غذا ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از سرو استراحت نماید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سس هولندیز،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۳ عدد زرده تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یک پینچ …

پاسخی بگذارید