پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / ریستو با کدو و گل کدو و پستو،مخصوص کشور ایتالیا

ریستو با کدو و گل کدو و پستو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • یک و نیم پیمانه برنج
  • یک پیمانه شراب سفید
  • ۵ پیمانه آب مرغ
  • یک و نیم پیمانه کدوی نگینی خرد شده
  • ۱۰-۱۲ عدد گل کدو به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پستوی ریحان
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
  • نمک
  • فلفل

به جهت پایانی کردن کار:

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • یک سوم پیمانه پنیر رنده شده

طرز تهیه:

روغن زیتون و نیمی از کره را داخل قابلمه ای قرار داده و آن را گرم نموده تا زمانیکه روی شعله ملایم جلزو ولز کند.

پیاز را داخل قابلمه ریخته آن  را بپزید تا زمانیکه نیمه شفاف شود.در این حین طی پخت پیاز را هر ازگاهی هم بزنید.

برنج را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا با مخلوط روغن پوشانده شود.

برنج را سه دقیقه اضافی تر با هر ازگاهی هم زدن بپزید.

شراب را به محتویات  قابلمه اضافه نموده روی شعله ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که شراب جذب شود.

یک ملاقه زا عصاره گرم را اضافه کرده با هم زدن مداوم به پخت ادامه دهید.

در نیمه های پخت غذا کدوی نگینی خرد شده را اضافه نمایید.

طی ۲۰ دقیقه بعد از هر بار اضافه کردن آب مرغ  که جذب شد،ملاقه ا ی دیگر از آب مرغ را اضافه نموده آآن را به طور مداوم هم زده تا زمانی که از سفتی برنج اندکی باقی بماند.

همراه با آخرین ملاقه از آب مرغ گل کدوی خرد شده،پستو و آب لیمو را اضافه نمایید.

همگی را هم زده با نمک و فلفل آن را طعم دار نمایید.

ریستو را به مدت ۴-۳ دقیقه پخته سپس از روی حرارت بردارید.

کره و پنیر رنده شده را به غذا اضافه کرده هم زده تا زمانی که پنیر کاملا آب شود.

غذا را فورا در بشقاب های گرم سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پیتزا کینا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: به جهت تهیه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک اکتیو دو و  نیم …

پاسخی بگذارید