پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع نان ها / نان قهوه ای،به شیوه ی کشور ایسلند

نان قهوه ای،به شیوه ی کشور ایسلند

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد گندم کامل
  • یک و نیم پیمانه آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم
  • سه چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۲ پیمانه دوغ حاصل از گرفتن کره
  • یک چهارم پیمانه مولاس

طرز تهیه:

فر را تا ۱۴۹ درجه سانتیگراد از قبل تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.قالب نان را با کره چرب بخوبی چرب نموده به کناری بگذارید.

داخل کاسه ای بزرگ اجزای ترکیبی را با یکدیگر مخلوط نموده داخل پیمانه اندازه گیری ۲ پیمانه از دوغ گفته شده را در نظر گرفته مولاس را داخلش حل کرده سپس مخلوط حاصل را داخل مخلوط اجزای ترکیبی خشک بریزید.

هنگامی که کاملا میکس شد مخلوط حاضر شده را داخل قالب نان آماده شده ریخته اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.بعد از گذر این مدت زمان قالب حاوی مخلوط را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده تا طی مدت ۶۰ دقیقه نان بپزد.

از پخت قرص نان با فرو کردن خلال دندان در بخش میانی اش اطمینان یافته به این صورت که اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد یعنی اینکه پخته است.زمانی که پخت آن را از فر خارج نموده در صورت نیاز با کشیدن چاقو به لبه های اتصال نان به قالب آن را از قالب آزاد کرده سپس آن را در بخش طبقه خنک کن قرار داده تا حداقل طی ۳۰ دقیقه قبل از اسلایس کردن خنک شود.ما دوست داریم که این نان را با کره سرو نماییم.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان دانه(دغای _کنه بغوت)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر یک: یک و یک چهارم پیمانه/۱۴۵ گرم آرد گندم …

پاسخی بگذارید