پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / چودر خامه ای،به شیوه اهالی کشور انگلستان

چودر خامه ای،به شیوه اهالی کشور انگلستان

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز درشت پوست گرفته شده و خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک چهارم پیمانه آرد همه منظوره
  • ۶۸۰ گرم سیب زمینی پوست گرفته شده و یا پوست گرفته نشده به صورت نگینی خرد شده
  • یک و نیم پیمانه ذرت تازه یا یخ زده
  • ۲ پیمانه آب یا عصاره میگو یا عصاره ماهی
  •  ۲ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن
  • ۴۵۰ گرم صدف خرد شده
  • ۶۸۰ گرم میگو متوسط پاک کرده
  • یک پیمانه خامه غلیظ

به جهت تزئین:

  • جعفری تازه یا تره یا شوید خرد شده

طرز تهیه:

داخل فر یا قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم پیازها را داخل کره بخوبی تفت دهید.

سیر خرد شده را اضافه نموده با هم زده طی مدت ۱ دقیقه آن را پخت نمایید.

نمک،فلفل و آرد را اضافه نموده به پخت به مدت ۲ دقیقه با همزدن مداوم ادامه دهید.

سیب زمینی،ذرت،آب صدف یا آب میگو یا آب ماهی،شیر و آویشن را اضافه نموده روی شعله ملایم با هم زدن مداوم تا زمانی که مخلوط شروع به جوشیدن نماید محتویات را پخت نمایید.

حرارت را کم نموده به جوشانیدن غذا طی مدت ۲۰ دقیقه ادامه یا تا زمانی ادامه دهید که سیب زمینی نرم شوند.

۲ پیمانه مخلوط سیب زمینی را با کف گیر سوراخ سوراخ خارج نموده داخل بلندر یا مخلوط کن آن را پوره نمایید.

مخلوط را به داخل سوپ برگردانده صدف و میگو را اضافه نمده طی مدت ۱۰- ۵ دقیقه یا تا زمانی که محتویات دریایی پخت شوند سوپ را بپزید.

خامه را به سوپ اضافه کرده به آن حرارت دهید.

چودر را داخل کاسه ریخته روی آن جعفری،تره یا شوید پاشیده غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام  و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت مرغ،به شیوه اهالی کشور انگلستان

مواد لازم: ۲۳۰  گرم پنیر خامه ای نرم نصف پیمانه سس تند مخلوط شده با …

پاسخی بگذارید